Edustus, Naisten 1 divisioona

TuWe - KF10   1 - 3

Turku Raunistula KHT

Kympille pisteet Turusta!

Kokkola F10 kävi lauantaina pelaamassa Turussa TuWen vieraana. Tuloksena Raunistulan keinonurmella pelatussa ottelussa oli Kokkola F10 ansaittu vierasvoitto 1-3 (1-2

Ottelun ensimmäiset kymmenen minuuttia olivat tarkkaa pelaamsta ja maalipaikoille ei päästy. Ottelun kymmenellä minuutilla oli kotijoukkueella vapari vasemmalta. Asta Valkama onnistuu ohjaamaan pallon maaliin ja näin kotijoukkue siirtyy 1-0 johtoon. Ottelun 15 minuutilla tuomitaan vieraille rangaistuspotku. Pirteästi pelannutta Louise Arseneaultia rikotaan rangaistuspotkun arvoisesti. Emmi Niskakangas asettuu ampumaan, mutta Kokkola F10:ssäkin pelannut Linda Säätelä aavistaa ja onnistuu torjumaan. Mutta eipä hätiä paluupallossa ensimmäisenä paikalla vieraiden Daniela Jungar joka onnistuu laukomaan pallon verkon perukoille ja tilanne tasan 1-1. Ottelun 24 minuutilla on kotijoukkue siirtyä johtoon vaparin seurauksena, mutta ohjaus tolpan kautta ohi. Ottelun 34 minuutilla nähdään vieraiden toimesta hieno maali. Daniela Jungar pelaa Louise Arseneaultin kanssa seinän ja pääsee vapaaksi ja onnistuu siirtämään vieraat 1-2 taukojohtoon.

Toisen jakson alkua leimaa vieraiden osalta loukkaantumiset. Ottelun 55 minuutilla joudutaan Patricia Träsk vaihtamaan pois. Hetki tästä niin vieraiden Satu Kivijärven luullaan loukkaantuneen, mutta tilanteesta selvitään vain lihaskrampilla. Mainittakoon, että vieraiden valmennusjohdon naama kramppasi ehkä hiukan tilanteesta johtuen. Ottelun viimeiset puoli tuntia olivat vieraiden hallintaa. Ottelun 60 minuutilla Matilda Nymanilla loistava paikka, mutta laukaus päin maalivahtia. 72 minuutilla Louise Arseneaultilla hyvä paikka, mutta laukaus vähän ohi oikean takatolpan. Minuutti tästä niin Sofia Rintala pääsee ohjaamaan ja kotijoukkueen maalivahti torjuu vaivoin kulmuriksi. Ottelun 75 minuutilla tulee vieraiden kannalta vapauttava osuma. Louise Arseneault pääsee vapaaksi Annika Viitasen syötöstä ja tarkka laukaus vasempaa tolppaa hipoen ja loppunumerot 1-3 ovat valmiit.

Vierasjoukkueen valmentaja Petri Haapasalo oli tyytyväinen voiton jälkeen. Tiedettin että tulee vaikea peli, mutta koko joukkue taisteli tosi hienosti tänään voiton eteen.

Kokkola F10 pelit jatkuvat ensi sunnuntaina 2.10 klo 14.00 Kokkolan keskuskentällä. Vastaan todella tärkeässä pelissä jatkon kannalta tulee JYPK Jyväskylästä.

Tilastot
TuWe

1 - 3

(1-2)
15'MaaliJungar Daniela
34'MaaliJungar Daniela
34'MaalisyöttöArseneault Louise
46'Vaihto ulosNyman Roosa
46'Vaihto sisäänViitanen Annika
55'Vaihto ulosTräsk Patricia
55'Vaihto sisäänTiala Rina
64'Vaihto ulosNyman Matilda
64'Vaihto sisäänRintala Sofia
75'MaaliArseneault Louise
75'MaalisyöttöViitanen Annika
92'Vaihto ulosOjala Roosa
92'Vaihto sisäänMalviniemi Karoliina