9
LOK
15.00
Edustus, Naisten 1 divisioona

ROPS KK - KF10   4 - 0

Rovaniemi KK

Kymppi sunnuntaina Rovaniemelle!

Kokkola F10 matkustaa huomenna sunnuntaina kauden viimeiseen runkosarjapeliin Rovaniemelle RoPSin vieraaksi. Kevätkierroksen ottelu päättyi Kokkolassa Kokkola F10:n 2-1 voittoon.

Huomisen kotijoukkue RoPS lähtee otteluun varmasti vapautunein mielin sarjapaikan varmistuttua pari viikoa sitten VIFK voiton myötä. Ja se on varmaa kun kyseessä RoPSin kauden viimeinen ottelu, että kausi halutaan päättää voittoon. Huomisen vierailija Kokkola F10 lähtee sunnuntain otteluun todella kapealla ringillä viimeisten viikkojen loukkaantumisten ja ennalta sovittujen reissujen takia. Viime viikonloppuna Kokkola F10 harmittavasti hävisi viime hetken maalilla ja sitä myöten tipahti karsijan paikalta pois. Päättyykö Kokkola F10:n kausi huomenna ei ole omissa käsissä vaan vaatii voittoa huomiselta ja JyPKin häviötä huomenna Susille.

Kokkola F10 kapteeni Satu KIvijärvi on todella tyytyväinen nuoren juokkueen taisteluun viime peleissä vaikka rivit ovat harmittavasti harvenneet. Ja tottakai huomenna lähdetään tosissaan hakemaan voittoa Satu sanoo.

Tilastot
ROPS KK

4 - 0

(2-0)
43'VaroitusMalkamäki Emma
68'VaroitusJungar Daniela

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista