Edustus, Naisten 1 divisioona

ROPS KK - KF10   4 - 0

Rovaniemi KK

Kokkola F10:n kausi päättyi tappioon!

Raportin teko näämmä vähän myöhästyi liekö ollut tappiolla vai muilla seikoilla osuutta asiaan, mutta tässä sitä nyt tulee kuitenkin pari päivää myöhässä.

Kokkola F10:n kausi päättyi sunnuntaina Rovaniemellä RoPSin vieraana 4-0(2-0) tappioon.

Lähtökohdat otteluun eivät olleet Kokkola F10:n osalta parhaat. Jos pari viikkoa aikaisemmin Turussa penkille saatiin 6 vaihtopelaajaa niin reissuun Rovaniemelle saatiin vain 12 pelaajaa. No 12 pelaajaa matkassa riittää pelaamiseen, mutta niin vain kävi että joukkueen kapteeni Satu Kivijärvi ei pystynyt pelaamaan niin käytänössä pelaajia ei ollut kuin 11.

Kun kyseesä on sarjan päätöspeli niin on varmaa, että molemmilla joukkueilla on tarkoitus päättää kausi mahdollisimman hyvään lopputulokseen.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli lievää kotijoukkueen hallintaa ja onnistui kotijoukkue RoPS tehdä parikin maalia. Ottelun 5 minuutilla Tinja Jokelainen pääsee läpi ja vie kotijoukkueen 1-0 johtoon. Sama tyttö on asialla ottelun 37 minuutilla vieden kotijoukkueen 2-0 johtoon. Vierailla oli ensimmäisellä puoliajalla pari puolittaista maalipaikkaa.

Toisen puoliajan alku on vieraiden pallonhallintaa, mutta huikeat maalipaikat loistavat poissaolollaan.Ottelun 69 minuutilla onnistuu kotijoukkueen Leila Haapea vaparissa ohittamaan muurin ja siirtämään kotijoukkueen 3-0 johtoon. Loppunumerot 4-0 tekee ottelun 90 minuutilla kotijoukkueen Milja Fräki.

Näin kausi 2016 Kokkola F10:n osalta päättyi neljänteen sijaan. Tilanteet huomioon ottaen hieno kausi nuorelta joukkueelta. Kokkola F10 kiittää kaudesta 2016 joukkueen toimihenkilöitä, talkoolaisia niin otteluissa kuin muissa tapahtumissa, järjestysmiehiä ja tietenkin joukkueen tukijoita jotka suurelta osilta mahdollistavat pelaamisen tässä melko kalliissa sarjassa. Tietenkin suurin kittos kuuluu joukkueen hienoille pelaajille.

Tilastot
ROPS KK

4 - 0

(2-0)
43'VaroitusMalkamäki Emma
68'VaroitusJungar Daniela