Edustus, Naisten Kakkonen

ToU - KF10   3 - 1

Toivala, Tanhulan TN

Kympillä kausi päätökseen

Kokkola F10 pelasi lauantaina kauden viimeisen sarjapelinsä. Päivän ottelu pelattiin ajankohtaan nähden todella kelpo säässä ToU.N vieraana Toivalan tekonurmella.Lukemat päivän pelissä olivat ehkä ei niin tilanteisiin nähden ansaitut ToU:n 3-1 (3-1) voitto.

Ottelu sai Kympin osalta hienon alun. Pelikellon käydessä kuudetta minuuttia vastasi normaalista poiketen kärjessä pelannut Kaisa Tolonen valmennuksen huutoon viemällä vieraat johtoon laukomalla lähietäisyydeltä kulman jälkitilanteesta 0-1 numerot. 12 minuutin kohdalla alkoi kotijoukkueen ToU:n 20 minuutin jakso, jonka päätteeksi taululla olivat 3-1 lukemat. Tuire Hannuniemi laukoi 12 ja 26 minuutilla pari maalia ja 32 minuutilla Emmi Savolainen lisäsi johdoksi 3-1. Vaikka lukemat ensimmäisen jakson päätteeksi olivat mainitut niin mitenkään altavastaajana ei vierailija Kymppi ollut. Joukkue onnistui luomaan monta vaarallista tilannetta, mutta se kuuluisa viimeistely ei onnistunut.

Toisella jaksolla niskan päällä oli ajoittain vierailija Kymppi. Maalipaikkoja onnistuttiin luomaan, mutta maaliin asti ei palloa saatu. Mm. lukuisia kulmia saatiin, mutta kotijoukkueen paras pelaaja maalivahti Jade Ylisipola oli varsin usein esteenä Kympin kavennukselle.

Päivän ottelussa ei Kympin tyttöjä tarvitse yrityksen puutteesta syyttää, mutta ehkä niin usein"kliseinen" termi maalinteko ei vain ollut parasta tasoa. Varsin nopeasti pelin jälkeen bussissa käännettiin katsetta jo ensi kauteen, mikä kuulostaa tässä vaiheessa varsin hienolta asialta. Eli nälkää jäi.

Tilastot
ToU

3 - 1

(3-1)
6'MaaliTolonen Kaisa
12'MaaliHannuniemi Tuire
26'MaaliHannuniemi Tuire
32'MaaliSavolainen Emmi