14
ELO
15.00
Edustus, Naisten Kakkonen

KF10 - FC Hertta  0 - 2

Kokkola, Ykspihlajan urheilukenttä

Kympillä kauden kotipäätös lauantaina

Kokkola F10 kohtaa lauantaina kauden viimeisessä kotiottelussa Hertan Joensuusta. Ottelu pelataan klo 15 Ykspihlajan Wembleyllä.

Kokkola F10:n kausi ei tähän mennessä ei ole ollut mitään ruusuilla tanssimista. Välillä tosi hyvien otteiden kautta on tullut esiin se tärkein maalien puuttuminen. Viime viikonloppunakin Pietarsaaressa joukkue oli eka jakson tosi hyvin pelissä mukana, mutta se tärkein maalit jäivät tekemättä. Huomiseen peliinkin joukkue lähtee todella kapealla ryhmityksellä.

Launtain vastustaja Itärajalta tuleva Hertta on kyllä pelannut todella tasaisia pelejä. Joukkue ei ole hävinnyt pelaamissaan kuudessa pelissä vielä kertaakaan, mutta sarjasijoitus ei viiden tasapelin johdosta oikeuta sarjan kärkipäähän. Pieni katsaus joukkueeseen kertoo kyllä hyvin, että miksi Hertalle ei ole tehty paljon maaleja, kun joukkueen maalia vartio takavuosina naisten liigassakin HJK:n riveissä pelannut MInna Huhtamo.

Miten Kympin käy vai jääkö kotivoitto ottamatta kauden kotipeleissä selviää parhaiten tulemalla Pihlajan Wembleylle lauantaina klo 15. Tilanteesta johtuen emme pystytä mitään kahvikojua, mutta pienen lipun hinnan perimme. Ja valitettavasti ainut maksuväline on käteinen.

TERVETULOA OTTELUUN

Tilastot

0 - 2

FC Hertta
(0-1)
4'MaaliPettissalo Emma
83'MaaliPettissalo Emma

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista