Esittely
Ottelutilastot
FC United - KF10
2021 - Edustus - Naisten Kakkonen
Klo 14:00 Jakobstad, FC United plan 1
7
Elo

Kympille tappio Pietarsaaressa


Kokkola F10 kävi lauantaina pelaamassa Pietarsaaressa naisten kakkosen "rantaderbyssä" Unitedin vieraana. Kapealla ryhmällä liikkeellä ollut Kymppi hävisi ottelun lopulta selvin numeroin 6-1(1-0).

Ensimmäisen jakson alku enteili Kympin osalta hyvää. Ottelun ensimmäisellä minuutilla Ada Mannströmmin laukaus menee hiukan yli. Toisin kävi. Ottelun seitsämännellä minuutilla Emmi Nilsen pääsee yksin läpi ja vie kotijoukkueen 1-0 johtoon. Tämän jälkeen osittaisesta hallinnasta vastasi vierailija Kymppi, mutta se tärkein maalit jäivät puuttumaan. Hyviä paikkoija oli Kympillä tasoitukseen mm. Jonna Curingan ja Ada Mannströmmin laukauksilla.Tauolle siirryttiin Unitedin 1-0 johdossa.

Tauolla Kympin valmennus painosti jakson alun tärkeyttä. Mutta ei mennyt kuin neljä minuuttia niin Lovisa Vikström lisää Unitedin johdoksi 2-0. 3-0 numerot Unitedille tulevat ottelun 63 minuutilla Antonia Svenlinin maalilla. Ottelun 74 ja 75 minuutilla lisää United johdoksi jo 5-0 Emmi Nilsenin ja Lovisa Vikströmmin osumilla. Ottelun 80 minuutilla Emmi Möttönen kaventaa kulmapotkun jälkitilanteesta numeroiksi Kympille 5-1 todellisella tahtomaalilla. Päätösnumerot 6-1 tekee ottelun lisäajalla Isa Uotinen.

Numerot eivät valehtele. United oli toisella jaksolla selvästi parempi joukkue. Ensimmäisellä jaksolla ei vain Kymppi onnistunut maalinteossa vaikka siihen oli hyviä mahdollisuuksia. Kympin kauden viimeinen kotiottelu pelataan lauantaina 14.8 Pihlajassa klo 15, kun vieraaksi saapuu kuudesta pelistä viisi tasan pelannut Hertta Joensuusta.

https://www.palloliitto.fi/ottelupoytakirja&194593...

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
6 - 1
(1-0)
7' Maali Nilsen Emma

49' Maali Vikström Lovisa

63' Maali Svenlin Antonia

74' Maali Nilsen Emma

75' Maali Vikström Lovisa

80' Maali Möttönen Emmi

92' Maali Uotinen Isa
Lisää uutisia
Edustus
«  Marraskuu   »