Esittely
Ottelutilastot
KF10 - TuWe
2016 - Edustus - Naisten 1 divisioona
Klo 15:00 Kokkola keskuskenttä
18
Kes

TuWe Kokkola F10:n vieraaksi lauantaina!


Kokkola F10 pelaa lauantaina 18.6 klo 15.00 Kokkolan keskuskentällä viimeisen pelin ennen kolmen viikon sarjataukoa. Vieraaksi saapuu TuWe Turusta.

Lauantain vierailija TuWe on parantanut peliään ja alla kolme peliä ilman tappiota. Muutama viikko siiten TuWe onnistui voittamaan sarjan kärkeen povatun JyPKin ja aiheuttamalla Jypkille kauden avaustappion. TuWe on kerännyt pelaamassaan kahdeksassa pelissä 10 pistettä ja on sarjassa kuudentena. Joukkueen paras maalintekijä on naisten liigassakin Tepsin riveissä pelannut Janniina Haapaniemi viidellä maalillaan.

Kotijoukkue Kokkola F10 jatkaa sarjassa ainoana ilman tappiota ja on sarjassa toisena samoilla pisteilla GBK:n kanssa, mutta tosin yhden pelin vähemmän pelanneena.

Kotijoukkueen päävalmentaja Petri Haapasalon mukaan joukkue on harjoitellut tällä viikolla maalintekoa. Mitään paniikkia ei olla otettu vaikka maaleja ei ole syntynyt hyvistäkään paikoista huolimatta. Se tärkein kummiskin on, että pisteitä on tullut. Huomiseen peliin tuo lisämausteen varmaan märkä kenttä joka varmaan tuo omat haasteensa molemmille joukkueille Petri toteaa lopuksi.

Liput 5 euroa.

TERVETULOA OTTELUUN!3-0 Voitto TuWesta ja sarjakärjessä tauolle!


Kokkola F10 pelasi tänään viimeisen ottelun ennen kolmen viikon sarjataukoa. Tuloksena oli hieno 3-0 voitto TuWesta. Pääarkkitehtinä päivän ottelussa oli Alexandra Quincey tehden kotijoukkueen kaikkia kolme maalia.

Olosuhteet päivän ottelulle olivat haastavat kentän märkyydestä johtuen. Mutta mikä parasta ei ottelun aikana satanut vaikka toisin oli luvattu.

No itse otteluun. Kotijoukkueen osalta ottelu saa hienon alun. Pelikellossa vain kolme minuuttia ja kotijoukkueen ensimmäinen kulma. Oli muuten kulmat kotijoukkueen hyväksi 15-2. Kulman antaa Rosita ja Alex Quincey puskee pallon verkon perukoille. Hieno alku kotijoukkueelle. Kotijoukkueella kulma ottelun 13 minuutilla. Emma Malkamäki antaa ja tällä kertaa Alex Quincey laukoo pallon verkon perukoille. Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkueella vielä muutama maukas paikka lisätä johtoa. Mm. Sofia Matikainen puskee niukasti yli Louise Arseneaultin keskityksestä. Aivan jakson loppuhetkillä on kotijoukkueella vielä hyvä paikka. Alex Quinceyn laukauksen maaliviivalta onnistuu pelastamaan vieraiden maalivahti.

Toisen jakson ainut maali samalla loppunumerot syntyvät ottelun 56 minuutilla. Ada Mannström syöttää oikealta ja vapaaksi unohdetulla Alex Quincey laukoo maalivahdin käsien kautta loppunumerot. Paras paikka kotijoukkueen lisämaalille tulee ottelun 67 minuutilla. Sofia Rintala syöttää ja Emmi Niskakangas laukoo tolppaan. Vielä ottelun 76 minuutilla Rositan syötöstä Roosa Ojala laukoo niukasti ohi. TuWen paras paikka maalille syntyy ottelun 80 minuutilla, mutta maalinedusta hässäkkä ei tuota kavennusta.

Ottelun jälkeen oli vierasjoukkueen valmentaja Jouni Allen oli myöntänyt kotijoukkueen paremmuuden. Kotijoukkueen valmentaja Petri Haapasalo oli tyytyväinen omiensa esitykseen. Heti alkulämmöstä näki, että joukkue halusi tänään kolme pistettä ja lähteä hyvissä asemissa sarjatauolle. Tästä mukava lähteä pienelle tauolle Petri toteaa lopuksi ja tietenkin mieltä lämmittää, että tappiosarakkeessa on viela nolla.

Palkintoraati palkitsi vierasjoukkueesta Paulina Nordströmin ja kotijoukkueesta palkittiin kolmen maalin tekijä Alex Quincey.

Kokkola F10:n pelit jatkuvat lauantaina 9.7 klo 16 Kokkolan keskuskentällä ja vieraaksi saapuu Kouvolan Sudet.

http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&5103...Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
3 - 0
(2-0)
TuWe
3' Maali Nimi

3' Maalisyöttö Nimi

13' Maali Nimi

13' Maalisyöttö Nimi

56' Maali Nimi

56' Maalisyöttö Mannström Ada

60' Vaihto ulos Nimi

60' Vaihto sisään Rintala Sofia

74' Vaihto ulos Mannström Ada

74' Vaihto sisään Nimi
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
Kategoriat