Esittely
Ottelutilastot
TuWe - KF10
2016 - Edustus - Naisten 1 divisioona
Klo 15:00 Turku Raunistula KHT
24
Syy

Kymppi TuWen vieraaksi lauantaina!


Kokkola F10 matkustaa lauantaina Turkuun TuWen vieraaksi Raunistulan keinonurmelle.

Kevätkierroksen ottelu keskuskentällä päättyi Kokkola F10:n 3-0 voittoon. Sarjataulokossa Tuwe on sarjassa kahdeksantena 22 pisteellään ja on varmistanut sarjapaikkansa divarissa kaudelle 2017. Mutta se on varmaa, että TuWe pelaa lauantaina tosissaan sarjapisteistä. Huominen vierailija Kokkola F10 on sarjassa kolmantena 39 pisteellään kolme pistettä sarjaa johtavaa paikallisvastustajaa GBK:ta perässä. Väliin mahtuu vielä JYPK 40 pisteellään, eli pelissä on vierasjoukkueen kannalta paljon.

Kokkola F10:n päävalmentaja Petri Haapasalo uskoo huomisesta pelistä tulevan vaikean. Olemmehan pelanneet enemmän pelejä luonnonurmella ja huominen alusta on taas jollain lailla haasteellinen. Tottakai huomisen tavoite pelistä ei ole muuta kuin kolme pistettä Petri sanoo.

Kympille pisteet Turusta!


Kokkola F10 kävi lauantaina pelaamassa Turussa TuWen vieraana. Tuloksena Raunistulan keinonurmella pelatussa ottelussa oli Kokkola F10 ansaittu vierasvoitto 1-3 (1-2

Ottelun ensimmäiset kymmenen minuuttia olivat tarkkaa pelaamsta ja maalipaikoille ei päästy. Ottelun kymmenellä minuutilla oli kotijoukkueella vapari vasemmalta. Asta Valkama onnistuu ohjaamaan pallon maaliin ja näin kotijoukkue siirtyy 1-0 johtoon. Ottelun 15 minuutilla tuomitaan vieraille rangaistuspotku. Pirteästi pelannutta Louise Arseneaultia rikotaan rangaistuspotkun arvoisesti. Emmi Niskakangas asettuu ampumaan, mutta Kokkola F10:ssäkin pelannut Linda Säätelä aavistaa ja onnistuu torjumaan. Mutta eipä hätiä paluupallossa ensimmäisenä paikalla vieraiden Daniela Jungar joka onnistuu laukomaan pallon verkon perukoille ja tilanne tasan 1-1. Ottelun 24 minuutilla on kotijoukkue siirtyä johtoon vaparin seurauksena, mutta ohjaus tolpan kautta ohi. Ottelun 34 minuutilla nähdään vieraiden toimesta hieno maali. Daniela Jungar pelaa Louise Arseneaultin kanssa seinän ja pääsee vapaaksi ja onnistuu siirtämään vieraat 1-2 taukojohtoon.

Toisen jakson alkua leimaa vieraiden osalta loukkaantumiset. Ottelun 55 minuutilla joudutaan Patricia Träsk vaihtamaan pois. Hetki tästä niin vieraiden Satu Kivijärven luullaan loukkaantuneen, mutta tilanteesta selvitään vain lihaskrampilla. Mainittakoon, että vieraiden valmennusjohdon naama kramppasi ehkä hiukan tilanteesta johtuen. Ottelun viimeiset puoli tuntia olivat vieraiden hallintaa. Ottelun 60 minuutilla Matilda Nymanilla loistava paikka, mutta laukaus päin maalivahtia. 72 minuutilla Louise Arseneaultilla hyvä paikka, mutta laukaus vähän ohi oikean takatolpan. Minuutti tästä niin Sofia Rintala pääsee ohjaamaan ja kotijoukkueen maalivahti torjuu vaivoin kulmuriksi. Ottelun 75 minuutilla tulee vieraiden kannalta vapauttava osuma. Louise Arseneault pääsee vapaaksi Annika Viitasen syötöstä ja tarkka laukaus vasempaa tolppaa hipoen ja loppunumerot 1-3 ovat valmiit.

Vierasjoukkueen valmentaja Petri Haapasalo oli tyytyväinen voiton jälkeen. Tiedettin että tulee vaikea peli, mutta koko joukkue taisteli tosi hienosti tänään voiton eteen.

Kokkola F10 pelit jatkuvat ensi sunnuntaina 2.10 klo 14.00 Kokkolan keskuskentällä. Vastaan todella tärkeässä pelissä jatkon kannalta tulee JYPK Jyväskylästä.

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&510...Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
TuWe 1 - 3
(1-2)
15' Maali Nimi

34' Maali Nimi

34' Maalisyöttö Nimi

46' Vaihto ulos Nyman Roosa

46' Vaihto sisään Nimi

55' Vaihto ulos Nimi

55' Vaihto sisään Tiala Rina

64' Vaihto ulos Nimi

64' Vaihto sisään Rintala Sofia

75' Maali Nimi

75' Maalisyöttö Nimi

92' Vaihto ulos Nimi

92' Vaihto sisään Malviniemi Karoliina
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
«  Syyskuu   »
Kategoriat