Edustus, Naisten kolmonen

KF10 - FC United/II  2 - 0

Santahaka 3, Kokkola

Kympille voitto lopun maaleilla

Kokkola F10 pelasi tänään Santahaan nurmella Pietarsaaren Unitedin kakkosjoukkuetta vastaan. Tuloksena oli paluu voittokantaan numeroin 2-0(0-0)

Kupletin juoni selvisi varsin hyvissä ajoin ensimmäisellä puoliajalla. Kotijoukkue Kokkola F10 hallitsi peliä varsin nuorta vierasjoukkue Unitedia vastaan. Maalipaikkoja kotijoukkue onnistui luomaan varsin hyvin, mutta se kuuluisa viimeistely tökki. Tokin sai vierailija United jakson loppupuolella pari maukasta malipaikkaa aikaiseksi.

Toisen puoliajan tapahtumat ovat sitten aivaa täyttä kotijoukkueen hallintaa. Maalipaikkoja kotijoukkue Kokkola F10 loi todella paljon. Varsin usein maalien synnyn esteenä oli vieraiden paras pelaaja maalivahti Outi Barysneva. Ada Mannströmmilla oli todella hyvä paikka, mutta laukaus yli maalin. Uutena pelaajana joukkueeseen liittynyt KPV:n b-tytöistä siirtynyt Natalie Wargh joka esiintyi varsin pirteästi oli myös lähellä maalintekoa, mutta laukaus vähän ohi takatolpasta. Saatiin aikaiseksi myös pari ylärimaa ennen maalien syntyä. Frida Nyman laukoo n.20 metristä ylärimaan ja Essi Rahkosen ohjaus kulman jälkitilanteesta myös ylärimaan. Avausmaali näkee päivän valon ottelun 79 minuutilla. Vieraiden puolustus rikkoo Ada Mannströmiä aivan rankkarialueen kulmassa. Seuranneesta rankaistuspotkusta Keena Koskela laukoo varmasti kotijoukkueen johdoksi 1-0. Neljä minuuttia tästä niin Roosa Nyman syöttää Ada Mannströmin vapaaksi ja Ada käyttää parasta valttiaan nopeutta ja kiertää vieraiden maalivahdin ja laukoo tyhjään maaliin loppunumeroiksi 2-0.

Totuuden nimissä oli päällä minkä väriset lasit tahansa niin oikea joukkue voitti tänään. Kokkola F10:n pelit jatkuvat viikon päästä keskiviikkona. Silloin Santahakaan saapuu vieraaksi HBK:

Tilastot

2 - 0

FC United/II
(0-0)
79'MaaliKoskela Keena
83'MaaliMannström Ada
83'MaalisyöttöNyman Roosa