Edustus, Naisten Kakkonen

KF10 - PeFF  1 - 0

Santahaka (tekonurmi), Kokkola

Kokkola F10 päätti voittoon

Kokkola F10 pelasi lauantaina kauden viimeisen ottelunsa. Todella tuulisessa säässä Santahaan keinonurmella pelatussa ottelussa Kokkola F10 vei voiton numeroin 1-0 tilanteen puoliajalla ollessa vielä maaliton.

Lähtökohdat lauantain otteluun olivat kotijoukkueen osalta selvät sarjasijoituksen suhteen. Lauantain vierailijalla Peffillä taas oli panoksia paljon enemmän. Ainoastaan voitto olisi taannut Peffin säilymisen sarjassa.

Sarjasta tippumisesta huolimatta oli kotijoukkue Kokkola F10 halukas päättäämään kautensa tyylillä. Sen se myös teki. Toki maalilukemat olivat pienet, mutta paikkoja Kokkola F10 loi todella paljon, mutta maalit jäivät yhteen.

Ensimmäinen puoliaika oli kotijoukkueen selkeätä hallintaa. Maalipaikkoja luotiin lukuisia. Todella lähellä oli kotijoukkue siirtyä johtoon jo ottelun neljännellä minuutilla. Mia Rein pääsi läpi, mutta vieraiden maalivahti esti vastaantulollaan maalin synnyn. Kuin varkaiin siunaantui Keena Koskelalle paikka ottelun 10 minuutilla, mutta laukaus huonosta asennosta vähän ohi tyhjän maallin. 21 minuutila Mia Rein laukoo vaparista myös niukasti yli maalin. Muutama puolittainen paikka oli myös kotijoukkueella näiden lisäksi.

Toisen jakson alku on myös kotijoukkueen hallintaa. Ottelun 60 minuutilla kotijoukkueen Roosa Nyman laaukoo ylärimaan. Ottelun 65 minuutilla syntyy kotijoukkueen voittomaali. Keena Koskela vapauttaa syötöllään Ada Mannströmmin läpiajoon ja Ada laukoo kotijuokkeen voittomaalin oikeaan nurkkaan. Muutama muukin paikka oli kotijoukkueella, mutta pallo löysi tiensä verkon perukoille vain kerran. Lauantain ottelua hallitsi kyllä maalipaikkojen puolesta Kokkola F10. Vierailla ei ollut lauantaina käytännössä yhtään maalipaikka. Toki vieraat saivat muutaman kulman, mutta mitään vaarallista niissä ei saatu aikaiseksi.

Näin on Kokkola F10:n pelit tältä kaudelta pelattu. Kokkola F10 kiittää kaudesta 2018 kaikkia tukijoitaan, jotka edesauttoivat naisten kakkosen sarjakauden läpiviemisen.

Tilastot

1 - 0

PeFF
(0-0)
12'VaroitusIsokangas Henna
17'Vaihto ulosHedström Sonja
17'Vaihto sisäänPaavola Taru
46'Vaihto ulosIsokangas Henna
46'Vaihto sisäänNyman Frida
64'MaalisyöttöKoskela Keena
65'MaaliMannström Ada
81'Vaihto ulosTolonen Kaisa
81'Vaihto sisäänHautamäki Tiia
85'Vaihto ulosKoskela Keena
85'Vaihto ulosNyman Roosa
85'Vaihto sisäänRahkonen Essi
85'Vaihto sisäänKarvonen Tiia-Maria