Edustus, Naisten Kolmonen

KF10 - IK Myran/III  13 - 1

Kokkola, Santahaka 3

Kympillä maalintekoharjoitukset

Kokkola F10 aloitti kauden 2019 kotipelinsä Santahaan nurmella kohtaamalla Ik Myranin/III joukkueen. Voittajan suhteen ei ottelussa jäännyt epäselvyyttä. Kymppi latoi ensimmäisellä puoliajalla kuusi ja toisella puoliajalla seitsämän maalia lopputuloksen ollessa 13-1 (6-0).

Kupletin juoni päivän pelissä selvisi varsin nopeasti jakson alusta lähtien. Kymppi hallitsi ja nuori Myran joukkue yritti estää Kympin maalinteko aikeet parhaan kykynsä mukaan. Ottelu kerkesi vanheta vain neljä minuuttia kun nähtiin Kympin avausmaali. Keena Koskela viimeistelee Taru Paavolan syötöstä 1-0. Ottelun 11 minuutilla Sinna Koivisto syöttää ja Taru Paavola viimeistelee 2-0. 3-0 Numerot tekee ottelun 19 minuutilla Sinna Koivisto Tiia-Maria Karvosen syötöstä. Pari minuuttia tästä niin Sinna Koivisto syöttää Taru Paavolan 4-0 maalin. Ottelun 42 minuutilla nähdään ehkä Kympin päivän komein maali. Laura Koskinen syyöttää Keena Koskelalle laitaan ja Keenan tarkan keskityksen puskee Marika Valtonen hienosti verkon perukoille.Taukonumerot 6-0 laukoo Henna Isokangas otelun 44 minuutilla.

Toisen jakson juoni ei kyllä poikkea mitenkään ensimmäisestä. Kymppi hallitsse ja Ik Myran/III puolustaa. Jakson vanhetessa vain kolme minuuttia niin Sinna Koivisto tekee 7-0 numerot Keena Koskelan syötöstä. 8-0 numerot syntyvät ottelun 58 minuutilla Keena Koskelan toimiessa viimeistelijänä Jenika Ojakosken esityöstä.9-0 Numerot onkin sitten Ida-Maria Hägg- Mäkisen nätti vaparimaali oikeaan ylänurkkaan n.20 metristä ottelun 61 minuutilla.Täys kymppi tulee maalien muodossa täyteen ottelun 70 minuutilla Taru Paavolan viimeistellessä. Vieraiden 10-1 kavennuksen laukoo ottelun 73 minuutilla Johanna Bexar. Taru Paavola tekee jo päivän neljännen maalinsa ottelun 78 minuutilla ja tilanteeksi 11-1 Ida-Maria Hägg-Mäkisen syötöstä. Marika Valtonen tekee tilanteeksi 12-1 ottelun 88 minuutilla Keena Koskelan ja Taru Paavolan esitöistä. Loppunumerot 13-1 tekee Marika Valtonen ottelun 90 minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta.

Kympin pelit jatkuvat 18.6 Unitedin vieraana Pietarsaaressa. Seuraava kotipeli on 26.6 kun Pihlajaan saapuu vieraaksi paikallisvastus Tarmo.

Tilastot

13 - 1

IK Myran/III
(6-0)
4'MaaliKoskela Keena
4'MaalisyöttöPaavola Taru
11'MaaliPaavola Taru
11'MaalisyöttöKoivisto Sinna
19'MaaliKoivisto Sinna
19'MaalisyöttöKarvonen Tiia-Maria
21'MaaliPaavola Taru
21'MaalisyöttöKoivisto Sinna
42'MaaliValtonen Marika
42'MaalisyöttöKoskela Keena
42'2. maalisyöttöKoskinen Laura
44'MaaliIsokangas Henna
49'MaaliKoivisto Sinna
49'MaalisyöttöKoskela Keena
58'MaaliKoskela Keena
58'MaalisyöttöOjakoski Jenika
61'MaaliHägg-Mäkinen Ida
70'MaaliPaavola Taru
78'MaaliPaavola Taru
79'MaalisyöttöHägg-Mäkinen Ida
88'MaaliValtonen Marika
88'MaalisyöttöKoskela Keena
88'2. maalisyöttöPaavola Taru
90'MaaliValtonen Marika