Edustus, Naisten Kolmonen

KF10 - FC United  3 - 0

Kokkola, Ykspihlaja

Kymppi voittoon Unitedista

Naisten kolmosessa kakkosena ja kolmosena olevat Kokkola F10 ja Pietarsaaren United kohtasivat keskiviikona Ykspihlajan "Wembleyllä". Kokkola F10 otti hallitun voiton sateen kastelemalla nurmella numeroin 3-0(1-0).

Ottelun alku antoi selvän kuvan jakson hallitsijasta. Kymppi hallitsi mielin määrin ja onnistui luomaan todella hyvin maalipaikkoja. Se tärkein johto-osuma onnistuttiin tekemään ottelun 15 minuutilla. Fanny Huuhkan syötöstä Marika Valtonen laukoi hallitusti jakson ainoan osuman.

Toinen jakso kulki samalla kaavalla.Kotijoukkue hallitsi ja maalejakin onnistuttttin tekemään pari. Ottelun 48 minuutilla Henna Isokangas teki todellisen tahtomaalin. Henna sai pallon oikealla ja harhautti pari pelaajaa ja laukaus 16 rajalta muuttaa suuntaa vastustajasta ja pallo painui aivan ansaitusti verkon perukoille.Päätösnumerot 3-0 laukoo Keena Koskela Fanny Huuhkan syötöstä todella hienolla vedolla ottelun lisäajalla 16 rajan tuntumasta.

Päivän pelistä voi kotijoukkue olla todella ylpeä.Jokaisen pelaajan suoritus ottelussa oli todella hyvä. Ottelu oli alusta asti kotijoukkueen hallintaa ja edellisen pelin epäonnistuminen oli pyyhitty pois mielestä. Tästä on hyvä lähteä ensi viikon perjantain kärkikamppailuun Tarmon vieraaksi.

Tilastot

3 - 0

FC United
(1-0)
15'MaaliValtonen Marika
15'MaalisyöttöHuuhka Fanny
48'MaaliIsokangas Henna
91'MaaliKoskela Keena
91'MaalisyöttöHuuhka Fanny