Esittely
Ottelutilastot
KF10 - GBK/Girls
2019 - Edustus - Naisten Kolmonen
Klo 18:30 Kokkola, Ykspihlaja
28
Elo

Kympillä kotipäätös


Kokkola F10 kohtaa kauden viimeisessä kotipelissään keskiviikkona 28.8 klo 18.30 GBK-Girlsit Ykspihlajan "Wembleyllä".

Kympin kauden viimeiseen kotipeliin lähtee kotijoukkue Kymppi ilman suurempia paineita pelaamaan.Taistelu noususta ratkesi jo eilen Tarmon tappioon. Paineetta pelaamaan lähtevä Kymppi haluaa vuorenvarmasti säilyttää tappiottoman sarakkeen kauden loppuun asti.

TERVETULOA OTTELUUN!

Voitto kauden päätös kotipelissä


Kympin kauden viimeinen kotipeli pelattiin keskiviikona Pihlajan "Wembleyllä". Vastustajana ollut GBK-Girlsit joutui lähtemään pelistä 8-1(4-1) tappio niskassa.

Enismmäinen jakso ei kerennyt vanheta kuin 18 sekunttia niin kotijoukkue Kymppi siirtyi 1-0 johtoon. Jonna Koiviston millimetrin tarkan syötön laukoi verkon perukoile Henna Isokangas. Toinen maali syntyi myös Jonna Koiviston syötöstä ottelun 13 minuutilla Marika Valtosen viimeistellessä. Ottelun 27 minuutilla Jonna Koviisto avaa maalihanansa päivälle Jenni Mahasen syötöstä. Ottelun 36 minuutilla Girlsit kaventaa tilanteeksi 3-1 Alina Matilaisen viimeistellessä. Taukonumerot 4-1 tekee Jonna Koivisto Id-Maria Hägg-Mäkisen syötöstä.

Toinen jakso ei kerkee kauan vanheta kun Jenni Mahanen tekee numeroiksi 5-1 Taru Paavolan syötöstä. 6-1 numerot syntyvät ottelun 57 minuutilla Marka Valtosen viimeistellessä Jenni Mahasen syötöstä. Lopun kaksi viimeistä maalia tekeekin huikeat tehot päivän pelissä tehnyt Jonna Koivisto (4+2) Henna Isokangaan ja Essi Rahkosen toimiessa syöttäjinä.

Vaikka Kymppi oli nousun varmistanut jo ennen peliä niin joukkueen työmoraalia ei voi moittia. Kaudelle halutaan hieno loppu ja se myös näkyi päivän tekemisessä. Pelistä haluttiin voitto ja se myös saatiin varsin selvin numeroin. Kympin kauden päätöspeli on lauantaina 7.9 Esse Ik:n/2:n vieraana ja on varmaa, että kausi halutaan pelata tappioitta maalliin.

https://www.palloliitto.fi/ottelupoytakirja&122452...

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
8 - 1
(4-1)
1' Maali Isokangas Henna

1' Maalisyöttö Curinga Jonna

13' Maali Valtonen Marika

13' Maalisyöttö Curinga Jonna

27' Maali Curinga Jonna

27' Maalisyöttö Mahanen Jenni

36' Maali Matilainen Alina

47' Maali Curinga Jonna

47' Maali Mahanen Jenni

47' Maalisyöttö Paavola Taru

47' Maalisyöttö Hägg-Mäkinen Ida

57' Maali Valtonen Marika

57' Maalisyöttö Mahanen Jenni

80' Maali Curinga Jonna

80' Maalisyöttö Isokangas Henna

89' Maali Curinga Jonna

89' Maalisyöttö Rahkonen Essi
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
«  Joulukuu   »
Kategoriat