Edustus, Harjoitusottelu

GBK B-tytöt - KF10   0 - 4

Kippari

Kympille voitto harjoitus ottelussa

Kokkola F10 aloitti valmistautumisen kauden 2020 sarjaan pelaamalla harjoitusottelun kahdella aikuispelaajalla vahvistettua GBK:n b-tyttöjä vastaan. Tuloksen illan otttelussa oli hieno 4-0 voitto(0-0).

Avausjakson ensimmäiset 10 minuuttia olivat nuoren GBK:n lievää hallintaa, mutta tämän jälkeen hallinnan pelistä otti vierailija Kokkola F10. Paikkoja onnistuttiin luomaan tasaiseen tahtiin, mutta se tärkein maalit jäivät puuttumaan.

Toisella jaksolla kentällä nähtiin jo maaleja. Avausmaalin Kymppi teki ottelun 51 minuutilla kun Roosa Nyman onnistui katkaisemaan GBK:n alakerran syötön ja hieno laukaus yli GBK:n maalivahdin siirsi Kympin 0-1 vierasjohtoon. Vain reilu minuutti tästä niin Tiia-Maria Hautamäen syötöstä Jonna Curinga laukoo vieraat 0-2 johtoon. Ottelun 72 minuutilla Roosa Nymanin syöttö vapauttaa Jonna Curingan vasemmalta laidalta läpi ja Jonnan tarkka laukaus etunurkkaan vie Kympin 0-3 johtoon. Loppunumerot 0-4 tekee Kaisa Tolonen ottelun 80 minuutilla Essi Rahkosen millintarkasta kulmasta ohjaamalla pallon sisään.

Loppunumerot 0-4 Kympin hyväksi kyllä antavat aihetta tyytyväisyyteen, mutta sarjan alkuun on n. kolme kuukautta ja töitä pitää tehdä vielä hurjasti harjoituskentällä.

Joukkue tänään. Maalissa tänään Päivi Utunen kenttäpelaajat Essi Rahkonen, Kaisa Tolonen, Neea Perkiö, Tiia- Maria Hautamäki, Mette Perkiö, Tiia-Maria Karvonen, Roosa Salonen, Julia Järvelä, Taru Paavola, Jonna Curinga, Jenni Mahanen, Marika Valtonen ja Roosa Nyman.

Tilastot
GBK B-tytöt

0 - 4

(0-0)
51'MaaliNyman Roosa
52'MaaliCuringa Jonna
52'MaalisyöttöHautamäki Tiia
70'MaaliCuringa Jonna
70'MaalisyöttöNyman Roosa
80'MaaliTolonen Kaisa
80'MaalisyöttöRahkonen Essi