Edustus, Naisten Kakkonen

KF10 - OTP  4 - 1

Kokkola, Ykspihlaja

Kympille hieno voitto

Kokkola F10 kohtasi tänään Pihlajassa loistavissa olosuhteissa pelatussa ottelussa OTP:n Oulusta. Heikon ensimmäisen puoliajan jälkeen Kymppi meni menojaan toisella puoliajalla voittaen ottelun selvin numeroin 4-1(0-1).

Ensimmäisen jakson toisella minuutilla oli Kymppi todella lähellä siirtyä johtoon. Roosa Nymannin laukaus pienestä kulmasta meni valitettavasti ohi. Tämän jälkeen seuraavat 20 minuuttia eivät mitään hienouksia tarjoilleet puolin ja toisin. Reilun 20 minuutin pelin jälkeen oli Kympillä muutama hyvä paikka, mutta valitettavasti maaliin asti ei palloa saatu. Lähimpänä maalia oltiin Emmi Niskakankaan laukoessa ylärimaan ottelun 27 minuutilla. Useinhan käy niin jos et itse tee niin vastustaja tekee. Niin kävi myös tänään Emma Tervosen laukoessa Kulman suoraan maalin perukoille ottelun 30 minuutilla.

Toiselle jaksolle tulikin sitten sisuuntunut Kymppi. Ajassa 53 minuuttia nähtiin todella hienoa syöttelyä, jonka päätteeksi oli Anni Kinnusella helppo työ toimittaa pallo verkon perukoille Emilia Nurkkalan syötöstä ja näin tilanne oli tasan 1-1. Vain minuutti tästä niin Kymppi siirtyi 2-1 johtoon Emilia Nurkkalan laukoessa hienosti pallon yläriman kautta verkon perukoille Roosa Nymannin syötöstä. Ajassa 63 minuuttia siirtyi Kymppi 3-1 johtoon Emmi Niskakankaan puskiessa hienosti pallon maaliin Roosa Nymannin keskityksestä. Ottelun päätösnumerot 4-1 tekee lisäajalla ottelun tehopelaaja Emilia Nurkkala Ida-Maria Hägg-Mäkisen syötöstä.

Toisen jakson hienon pelin myötä lähtivät Kympin tytöt varmasti iloisin mielin joukkueen sauna-iltaan.

Kokkolan Kaupungin toimiessa ottelu isäntänä oli Kaupungin Sivistys toimen johtaja Terho Taarna palkitsemassa molempien joukkueiden parhaita. Kotijoukkueesta palkinnon saivat Emmi Niskakangas ja Roosa Nyman. Vieraasta palkinnon saivat Emma Tervonen ja Minda Ala-Aho.

Kympin pelit jatkuvat sunnuntaina 23.8 klo 16.00 Ykspihlajan Urheilukentällä kun vieraaksi saapuu VIFK/2.

Tilastot

4 - 1

OTP
(0-1)
30'MaaliTervonen Emma
53'MaaliKinnunen Anni
53'MaalisyöttöNurkkala Emilia
54'MaaliNurkkala Emilia
54'MaalisyöttöNyman Roosa
63'MaaliMöttönen Emmi
63'MaalisyöttöNyman Roosa
91'MaaliNurkkala Emilia
91'MaalisyöttöHägg-Mäkinen Ida