Edustus, Naisten Kakkonen

Kufu98 - KF10   7 - 2

Kuopio, Keskuskentän Jalkapallostadion TN

Kympille tappio Kuopiossa

Kympin pelit jatkuivat sunnuntaina Kuopiossa KuFun vieraana. Lieko kolmas peli kymmeneen päivään vai mikä lukemat olivat Kympin osalta kaikkea muuta kuin mairittelevat 7-2(1-0) KuFun hyväksi.

Mitä tulee ensimmäiseen puoliaikaan niin ei kyllä pelitilanteiden valossa ollut näkyvissä, että Kympin osalta voisi tappio olla noin suuri. Peli oli tasaista monin paikoin ja jopa ensimmäiset 35 minuuttia olivat Kympin hallintaa. Paikkoja onnistuttiin luomaan, mutta maalinteon osalta ei onnistuttu. Ehkä ensimmäisen puoliajan paras paikka oli ottelun 28 minuutilla Kympin Henna Isokankaaan vaparin mentyä niukasti yli. Kotijoukkueen taukojohto tuli ottelun 40 minuutilla Nea Ahon maalilla.

Toisen puoliajan ensimmäinen vartti olikin sitten kotijoukkueen juhlaa. Kotijoukkue KuFu tekikin kolme maalia Tia Vihavaisen, Viivi Kortelaisen ja Nea Ahon toimesta. Pelin luultiin jo olevan ohi, mutta mitä vielä. Kymppi heräsi taistelemaan ottelun 72 minuttilla Roosa Nymannin laukoessa n.20 metristä hienon kavennuksen Ada Mannströmmin toimiessa syöttäjänä. Ottelun 79 minuutilla Emilia Nurkkala kaventaa tilanteeksi 4-2 Ada Mannströmmin toimiessa syöttäjänä toistamiseen. Näytti jo siltä, että Kymppi saisi jo kirin aikaiseksi, mutta mitä vielä. Kotijoukkue onnistui ottelun lopussa tekemään vielä kolme maalia Tia Vihavaisen, Viviana Onttosen ja Emilia Hupposen tehdessä kotijoukkuen voittonumeroiksi 7-2.

Numerot eivät valehtele, mutta kyllä ensimmäisen puoliajan hyvän otteen häviäminen vetää mietteliääksi.

Kympin pelit jatkuvat ensi lauantaina haasteellisella Tornion reissulla.

Tilastot
Kufu98

7 - 2

(1-0)
40'MaaliAho Nea
49'MaaliVihavainen Tiia
60'MaaliKortelainen Viivi
61'MaaliAho Nea
66'VaroitusRahkonen Essi
72'MaaliNyman Roosa
72'MaalisyöttöMannström Ada
79'MaaliNurkkala Emilia
79'MaalisyöttöMannström Ada
81'MaaliVihavainen Tiia
87'MaaliOnttonen Viviana
93'MaaliHuupponen Emilia