Edustus, Naisten Kakkonen

KF10 - Esse IK  3 - 1

Kokkola, Ykspihlaja

Kymppi aloitti voitolla

Kokkola F10 aloitti tänään naisten kakkosen sarjapelit aurinkoisella Pihlajan Wembleyllä. Tuloksena oli päivän pelissä oli 3-1(1-1) voitto Esse IK:sta.

Ottelu ei olisi voinut alkaa Kympin osalta murheellisemmin kuin se alkoi. Puolen minuutin pelin jälkeen Jenny Le vie vieraat 0-1 johtoon. Kymppi ei tästä häkeltynyt vaan ottelun neljännellä minuutilla tilanne oli jo 1-1. Henna Isokangaan syötöstä Ada Mannström laukoo Kympin 1-1 tasoituksen.Ensimmäinen puoliaika oli suhteellisen tasaista eikä lisämaaleja nähty. Paras paikka oli kotijoukkueen Emmi Niskakankaalla jonka ohjaus puolen tunnin pelin jälkeen meni niukasti ohi. Ensimmäinen puoliaka oli puolin ja toisin aika fyysistä peliä ja harmittavasti kotijoukkeen Marika Valtonen loukkasi polvensa ottelun 20 minuutilla.

Toisen puoliajan alku oli vielä tasaista, mutta viimeisellä puolella tunnilla Kympin hallinta oli selvää ja voittonumerot 3-1 olisivat voineet olla suuremmatkin. Ottelun 63 minuutilla Ida-Maria Hägg-Mäkinen puskee hienosti 2-1 johdon Henna Isokankaan hienosta keskityksestä. Loppunumerot 3-1 tekee Keena Koskela ottelun 90 minuutilla Ada Mannströmmin syötöstä. Sen lisäksi Kympillä oli tukku hyviä paikkoja. Ottelun 74 minuutilla Ida-Maria Hägg-Mäkinen laukoo ylärimaan. Ottelun 79 minuutilla Kaisa Tolonen laukoo kulmasta niukasti yli. Ottelun lisäajalla Keena Koskelan ohjaus tyhjästä maalista menee harmittavasti ohi tyhjän maalin.

Kympin pelit jatkuvat torstaina 25.6 klo 19 Ykspihlajassa kun vieraaksi saapuu naapurikaupungin Pietarsaaren United. Sehän on selvää, että tätä peliä ei kumpikaan halua hävitä.

Tilastot

3 - 1

Esse IK
(1-1)
1'MaaliLe Jenny
4'MaaliMannström Ada
4'MaalisyöttöIsokangas Henna
63'MaaliHägg-Mäkinen Ida
63'MaalisyöttöIsokangas Henna
90'MaaliKoskela Keena
90'MaalisyöttöMannström Ada