Edustus, Naisten Kakkonen

ToU - KF10   2 - 0

Toivala, Tanhulan TN

Kympille ei vieraspisteitä

Kokkola F10 matkasi lauantaina kauden ensimmäiseen vierasotteluun Toivalan Urheilijoiden vieraaksi.

Todella haastavissa olosuhteissa lähes 30 asteen lämpötilassa pelatussa ottelussa voitti kotijoukkue Toivalan Urheilijat numeroin 2-0 (1-0).

Ottelu sai Kympin osalta ikävän alun. Ottelun 7 minuutilla siirtyi kotijoukkue ToU 1-0 johtoon Suvi Kankkusen maalilla. Tämän jälkeen Kymppi oli ensimmäisellä puoliajalla ajoittain jopa hallitsevampi osapuoli. Mutta se tärkein maali jäi tekemättä. Lähimpänä maalia oli Kymppi ensimmäisen jakson loppupuolella Jonna Curingan puskiessa Janikan Sillanpään keskityksen niukasti yli.

Toisella jaksolla oli hallitsevampi osapuoli kotijoukkue ToU. Saatiin toisella jaksolla sentään yksi maali ja sen teki kotijoukkue ToU Tuire Hannuniemen toimiessa viimeistelijänä.

Vierasjoukkueen parhaana palkittiin ansaitusti maalivahti Päivi Utunen. Päivi esti monilla hienoilla torjunnoilla numeroiden kasvamista suuremmaksi.

Kokkola F10:n pelit jatkuvat perjantaina 9.7 klo 18 Pihlajassa, kun vieraaksi saapuu ilman tappioita jatkava Kanu.

Tilastot
ToU

2 - 0

(1-0)
7'MaaliKankkunen Suvi
75'MaaliHannuniemi Tuire