Edustus, Naisten 3-divisioona

KF10 - GBK  2 - 1

Santahaka tekonurmi

Kympille voitto derbyssä

Kokkola F10 kohtasi tänään torstaina alunperin Ykspihlajan urheilukentällä määrätyksi pelatussa pelissä Santahaan keinonurmella naisten kolmosen kärkikamppailussa GBK:n. Kovan taistelun päätteeksi onnistui Kymppi ottamaan ottelusta täysin ansaitun voiton numeroin 2-1 (1-1).

Avausjaksolla onnistui Kymppi luomaan kyllä aivan laadukkaita maalipaikkoja, mutta niin kuin kevätkierroksen ottelussa ei maalinteko ollut helppoa. Ottelun avausmaali näkee päivän valon ottelun 29 minuutilla ja siitä vastaakin GBK vastoin pelitapahtumia Veera Päivärinnan toimiessa viimeistelijänä. Todella tärkeän tasoitus maalin onnistuu Kymppi tekemään aivan jakson viime sekunneilla. Kovasti töitä ottelussa tehnyt Jenny Järvelä pääsee vasemmalta läpi ja pallo ajautuu Jenni Mahaselle, joka kovan taistelun päätteeksi onnistuu viimeistellä ansaitun tasoituksen.

Toisen jakson kaava toistaa pitkälti ensimmäisen jakson kaavaa. Kymppi hallitsee, mutta maalinteon suhteen joukkue oli epäonninen. No saatiin se voittomaali aikaiseksi ottelun 72 minuutilla Riina Sorviston toimitettua rangaistuspotkun vuoren varmasti verkon perukoille, joka tuomittiin Kympille kulmapotkun jälkitilanteesta käsivirheen seurauksena. Mainittakoon, että Kympillä oli 10 kulmapotkua ja vastustajalla ei ensimmäistäkään.

Tämän voiton seurauksena Kymppi varmisti jo tässä vaiheessa sarjavoittonsa ja sen myötä karsinnat kutsuvat lokakuussa.

Kympin viimeinen runkosarjan kotipeli on torstaina 7.9 Santahaan nurmella kun vieraaksi saapuu TUS.

Tilastot

2 - 1

GBK
(1-1)
29'MaaliPäivärinta Veera
45'MaaliMahanen Jenni
72'MaaliSorvisto Riina