Edustus, Naisten 3-divisioona

Ysikaks Nivala - KF10 F10   0 - 17

Nivala, DEN-areena TN

Kympille murskavoitto Nivalassa

Venetsialaisista on kulunut viikko, mutta melkoisen ilotulituksen järjesti Kymppi Nivalassa perjantai-iltana voittamalla FC 92:n peräti 0-17 (0-7).

Lähtökohdat Kympin osalta perjantain otteluun eivät olleet parhaat mahdolliset. Lukuisia poissaoloja töiden, sairastumisten johdosta. Sentään ulkomaille ei ollut kukaan karannut Suomen sateita karkuun. Pelaajapulasta kärsinyttä Kymppiä tulivat auttamaan kolme yhteistyöseura KPV:n b-junioria Nea Möller, Josefina Ahlqvist ja Pinja Hertteli.

Itse ottelutapahtumista ei Kympin runsaslukuinen mediatiimi pysty paljon kertomaan kun taaskaan ei kukaan ollut paikalla.

Ottelun avausmaali syntyy ottelun 9 minuutilla Taru Paavolan toimesta. Tämän jälkeen Pinja Hertteli viimeisteli kolme maalia minuuteilla 19,24 ja 33 minuuttia. Ottelun 40 minuutilla Riina Sorvisto tekee lukemiksi 0-5. Tästä pari minuuttia niin taululla koreilevat numerot 0-6 Pinja Herttelin toimesta. Taukonumerot 0-7 tekee Olivia Ohtamaa jakson viime hetkillä.

Toisen jakson avausmaalin tekee Olga Ahokangas ottelun 54 minuutilla ja tilanne 0-8. 0-9 ja 0-10 maaleista vastaa jälleen Pinja Hertteli ottelun 58,61 minuutilla. Ottelun 64 minuutilla tilanteeksi 0-11 tekee Julia Immonen. 10 minuuttia edellisistä ja jälleen asialla Pinja Hertteli tehden kasi maalia minuutin sisään ja tilanne 0-13. ottelun 78 minuutilla lisää Riina Sorvisto Kympin johdoksi jo 0-14. Minuutti tästä ja tilanne jo 0-15 asialla kukas muukaan kuin Pinja Hertteli tehden jo ottelun yhdeksännen maalinsa. Ottelun 82 minuuttila Josefina Ahlqvist lisää kympin johdoksi jo 0-16. Päätösnumerot 0-17 Tekee Riina Sorvisto ottelun 84 minuutilla.

Aika huikean debyytin Kympin paidassa teki Pinja Hertteli tehdessään 9 maalia. Samaan hengenvetoon on todettava, että kyllä on Kympin puolustus- ja maalivahti peli on myös kunnossa jos 12 ottelussa on omissa soinnut vain 7 kertaa. Eli eipä siinä ole Kympin maalivahdit paljon selkää kääntäneet keskiympyrää kohti poimiessa palloa omasta maalista.

Tilastot
Ysikaks Nivala

0 - 17

(0-7)
9'MaaliPaavola Taru
40'MaaliSorvisto Riina
46'MaaliOhtamaa Olivia
54'MaaliAhokangas Olga
64'MaaliImmonen Julia
78'MaaliSorvisto Riina
84'MaaliSorvisto Riina