Esittely
Ottelutilastot
KF10 - RoPS/2
2021 - Edustus - Naisten Kakkonen
Klo 15:00 Kokkola, Ykspihlajan urheilukenttä
19
Kes

Kympille Rops 2:nen vieraaksi Pihlajaan lauantaina


Kokkola F1o kohtaa lauantaina sarjanousija Rops 2:sen naisten kakkosen ottelussa. Ottelu pelataan klo 15.00 Pihlajan Wembleyllä.

Kokkola F10:n sarja-avaus viime lauantaina meni vähän mollivoittoisesti. Tosin tiedossa oli, että vastus oli ennakolta sarjan kärkipäähän arvioitu.

Huomisen vastustajalla Rops 2:lla sen sijaan sarja alkoi paremmin.Tuloksena avauspelistä kotonaan Esseä vastaan oli 3-1 voitto. Rops 2:nen on sarjanousija naisten kakkoseen. Joukkue esitti viime kaudella varsin vakuuttavia otteita häviämättä yhtään kauden peleistä.

Kotijoukkue Kokkola F10 lähtee lauantaina taistelemaan avauspisteistä varmasti tosissaan. Mikä parasta niin lauantaina Kymppi ssa jalkeille täyden joukkueen, mikä aiheuttaa varmasti valmennusjohdolle vaikeuksia valita avausta otteluun.

Liput 5 euroa. Käteistä matkaan, sillä maksupäätteitä ei valitettavasti löydy.

TERVETULOA OTTELUUN
Kympille avauspiste


Kokkola F10 ja Rops/2:nen tastelivat pisteistä tänään Pihlajan Wembleyllä. Tasaisessa pelissä pisteet jaetiin lukemin 2-2(1-1).

Avausjakson alku enteili kyllä Kympin osalta hyvää. Avaus maali syntyi jo ottelun kuudennella minuutilla. Essi Rahkonen syöttää ja Ada Mannström onnistuu kahden puolustajan estelyistä huolimatta päästä yksin läpi ja tarkka laukaus alakulmaan ja numerot 1-0 taululla. Hieno alku otteluun kotijoukkueelta. Tämän jälkeen hallinta oli vielä kotijoukkueella ja muutama paikkakin onnistuttiin luomaan. Mitä pidemmälle avausjakso eteni niin hallinta siirtyi hivenen vieraille. Harmittavasti vähän ennen taukoa ottelun 42 minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta onnistuu vieraiden Maria Laukkanen tasoittamaan taukotilanteeksi 1-1.

Toisen jakson alku oli vieraiden lievää hallintaa ja ajassa 59 minuuttia onnistuu vieraiden Anna-Sofia Pasanen viemään vieraat 1-2 vierasjohtoon tarkalla vaparilla n. 20 metristä. Mitä pidemmälle toinen jakso eteni niin alkoi näkymään myös se, että kyllä kotijoukkue Kymppi halusi pelistä pisteitä. Niin myös tapahtui. Ottelun 83 minuutilla tuomitaan kotijoukkueelle vapari n.35 metristä. Pallon taaakse asettuu Mette Perkiö. Kaikki luulevat, että Mette keskittää. Toisin kävi. Mette laukoo todella hienosti pallon vasempaan ylänurkkaan. Ai ai todella hieno maali. Näin ollen maalit päivän pelissä oli tehty ja pisteet jaettiin.

Päivän pelistä jäi Kympin osalta vielä paljon parannettavaa, mutta mikä parasta suoritus oli parempi kuin viikkoa aikaisemmin avauspelissä.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Essi Rahkonen ja vieraista Esther Edem.

Kympin pelit jatkuvat kahden viikon päästä Toivalan Urheilijoiden vieraana Toivalassa.

https://www.palloliitto.fi/ottelupoytakirja&194591...
Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
2 - 2
(1-1)
6' Maali Mannström Ada

6' Maalisyöttö Rahkonen Essi

42' Maali Laukkanen Maria

59' Maali Pasanen Anna-Sofia

83' Maali Perkiö Mette
Lisää uutisia
Edustus
«  Elokuu   »