Esittely
Ottelutilastot
GBK/2 - KF10
2022 - Edustus - Naisten kolmonen
Klo 19:00 Santahaka TN
27
Tou

Kympin sarja-avaus perjantaina


Kokkola F10 aloittaa sarjakautensa perjantaina naisten kolmosessa kohtaamalla GBK:n kakkosjoukkueen Santahaan keinonurmella klo 19.00 käytävässä ottelussa.

Kokkola F10 on kokenut viime kaudesta melkoisia muutoksia. Viisi pelaajaa vaihtoi GBK:n joukkueeseen. Mette Perkiö jäi opiskelu paikkakunnalleen pelaamaan OTP:n riveihin. Sen lisäksi Neea Perkiö, Senja Rintala ja Sofia Rintala jäävät opiskelu paikkakunnilleen töihin.

Mikä parasta niin pelaaja liikennettä on myös ollut Kympin suuntaan. Seuran listoilla olevat Laura Vähätiitto ja Tiia-Maria Hautamäki palaavat pelihommiin takaisin. Aino Rekilä siirtyy GBK:n riveistä. Kaisla Keiski siirtyy KPV:n riveistä. Annika Alakotila siirtyy Tarmosta. AIkaisemmin Kympin riveissä pelannut Roosa Ojala palaa Kympin riveihin Lapuan Virkiästä. Kaustiselta KP-V:n riveistä Kymppiin siirtyvät Tiia-Maria Karvonen, Salla Kaunisto, Salla Lillsund, Janika Kola, Laura Koskinen ja Jemina Kiiski.

Harjoitus pelejä ei Kympillä ole takana yhtään ja harjoituksia ei ole ollut mitenkään runsaasti. Mutta se on varmaa, kun pelikello käynnistyy niin pisteistä taistellaan.Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
0 - 1
(0-0)
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
«  Helmikuu   »